הגשה, פינוי ונוחות

הגשת מנות בחתונה

אחד המצבים הכי נפוצים בכל חתונה בהם נתקלים האורחים הוא חוסר נוחות הכרוך אופן ההגשה. בשעת קבלת הפנים, כאשר מוגש קייטרינג בשרי קל, הם משתמשים במספר צלחות וכוסות אבל הם לא יודעים איך להיפטר מהם. האם לשים על השולחנות? האם לחזיר למקום ממנו הם לקחו, אולי בכלל על המגשים של המלצרים? מה עושים? זה מבלבל שם אותם במצב לא נוח – כדאי לדון על כך עם חברת קייטרינג לחתונה שהזמנתם כדי שלאורחים יהיה ברור מה עושים עם זה. כמובן שזה לא המצב היחיד ששם את האורחים בחוסר נוחות וגם על כך נדבר במאמר זה.

מקומות ברורים לפינוי

חשוב מאוד לארגן מקומות ברורים אליהן האורחים יוכלו לפנות את הדברים. האורחים מסתובבים עם מגשי אירוח? אפשר לדאוג שם שהם יסתובבו אם מגשים עליהם ניתן לשים כוסות וצלחות לפינוי, זאת השיטה הנוחה ביותר לפינוי. האורחים שלכם יהיו מרוצים ממנה בין אם מדובר בשירות קייטרינג חלבי או בשרי. בין אם בדובר בשבת חתן, חתונה קטנה או אירוע גדול מסוג אחר.

לדאוג שיהיה יותר מפחות

אף אחד לא אוהב לחכות בתור. כאשר מגישים אוכל דרך מגשי אירוח או דוכני מזון לחתונה, עלולים להיווצר תורות ארוכים. חלק מהאוכל בין אם מדובר בקבלת פנים או במהלך החתונה, מסוגר לצלחות במקום. יחד עם זאת חשוב שתמיד תהיה סדרה של צלחות מוכנות כך שהתור יהיה כמה שפחות קצר. אגב, הגשת קייטרינג דרך דוכני מזון כאשר יש הרבה אורחים, מעל 400 יכולה ליצור תורות ארוכים שיתסכלו את האורחים, כך ששיטה זו, לא בהכרח מתאימה לכל חתונה. קחו זאת בחשבון.

ניקיון

חשוב מאוד לדאוג לניקיון קבוע של האזורים אליכם מפונות הצלחות כמו גם לדאוג לפנות לאורחים את הצלחות בהקדם כך שלא ישארו אם יותר מידי כלים מלכלכים. כמו כן חשוב גם לדאוג לטיימיג של הגשה ופינוי. שלא יהיה מוקדם מידי או מאוחר מידי. לכן חשוב לעשות זאת באישור האורח. כאשר מפני, שואלים אותו האם אפשר או האם הוא סיים כדי שלא יקרה מצב שתילקח לו מנה שהוא לא סיים לאכול.

שיתוף:

באותו העניין

תפריטים כשרים לפסח

תפריט שיכניס אתכם למוזה בליל הסדר 2015 תפריט בשרי מנות ראשונות – בתוספת 15 ש"ח נתחי גפילטע פיש מעוטרים גזר ממרח כבד קצוץ עלי גפן

לקריאה »

חוגגים חנוכה עם מוזה

קייטרינג מוזה יוצאת עם חבילות דוכני מזון אטרקטיביות לכבוד חג החנוכה : בחרו את החבילה המתאימה עבורכם : חנוכה קליל : בר קפה מקצועי מיני

לקריאה »

קייטרינג בחורף

אין ספק שהאביב והקיץ הן העונות הטובות ביותר לעריכת אירועים. גם הסתיו הוא עונה מבוקשת. לעומת זאת, עונת החורף היא פחות מועדפת, אבל יש לה

לקריאה »

צרו קשר

דילוג לתוכן