דוכני מזון בשריים
דוכני מזון בשריים
קייטרינג לאירועים קטנים

לאירוע המושלם
דוכני מזון בשריים
מיני בורגר – המבורגר מבשר אנטריקוט בלחמנייה מיוחדת בלווי מלפפון חמוץ, חסה עגבנייה , בצל ורטבים כגון רוטב צ'ילי , קטשופ , מיונז וברביקיו .
ביף בורגר – המבורגר עסיסי 120 גר' בלחמנייה מיוחדת בלווי מלפפון חמוץ, חסה עגבנייה , בצל ורטבים כגון רוטב צ'ילי , קטשופ , מיונז וברביקיו .
נקניקיות – נקניקיות עוף איכותיות בלחמניות פריכות , מלווה בכרוב כבוש, מלפפון חמוץ , קטשופ וחרדל.
עמדת הפהיטה – פהיטה מקסיקנית מגולגלת עם רצועות מיקס בשרים, טחינה לבנה וצ'ימצורי המוגש בצד עם חטיפי נאצ'וס ורטבי סלסה צבעוניים.
צ'וריסוס – נקניקיות דרום אמריקאיות צלויות על הגרילמוגשות על מצע לחם קלוי לצד אנטיפסטי ובליווי רטבים כגון- צ'ילי , ברביקיו ורוטב שום .
על האש – קבב ביתי צרוב על גחלים ומוגש על מצע חצילים קלויים, סלסה עגבניות ונגיעות טחינה ירוקה.
וסלט ירוק עם עלי אורגולה , רוקט , חסה טרייה ואגוזי מלך
שיפודוני פרגית – מיני שיפודי פרגית במרינדת קוקוס וצ'ילי לצד תפוחי אדמה אפויים בנוסח הום פרייז .
רוסטביף – נתחי רוסטביף במעטפת פלפלת גרוסה נפרס לעני האורחים מוגש בליווי רוטב חרדל ורוטב ברביקיו לצד תפוד חצי ירח בקליפתו אפוי בעשבי תיבול .
טורטיה בר – בצק טורטיה מסרתי ממלוא מוקפץ צמחוני ,כבבוני טלה או נתחי חזה עוף לצד ממרח אבוקדו , ממרח שעועית שחורה , ירקות וחמוצים .הטורטיות יוגשו בערמות גדולות שיוכנו טרם האירוע ובמקביל לזמן האירוע .
בר שקשוקה – מזנון בו יוצבו מחבתות שקשוקה אדומה עשויה מעגבניות טריות, עשבי תיבול ,בצל , שום ושמן זית נקניקיות חריפות , בשקשוקה ישברו ביצים טריות בזמן האירוע .
בר חומוס ישראלי – חומוס ישראלי אמיתי מוגש עם שלוש תוספות לבחירה:
מסבחה- בשילוב גרגירי חומוס חמים בלימון וכמון ופפריקה חריפה
פיטריות – פיטריות שמפניון חמות עם בצל מטוגן ותבלינים
מוגש בלווי פיתות חמות , כדורי פלאפל סחוג אדום ושמן זית .
תאילנד הקסומה –
נודלס וירקות מוקפצים עם צ'ילי מתוק, נתחי חזה עוף וירקות עשויים בווק עם שמן שומשום. ההקפצה נעשית במקום לעיני האורחים.
פלאפל בר– כדורי פלאפל בתיבול פיקנטי מטוגנים לענייהאורחים ומלויים בטחינה ירוקה , סלט ירקות ישראלי ומלפפון חמוץ , לצד חצאי פיתות חמות .
שניצלוני עוף פריכים –
שניצלוני עוף איכותי מצופים פירורי לחם ושומשום בליווי רוטב שום , צ'ילי מתוק וקטשופ לצד צ'יפס חם וטרי .
מעורב ירושלמי –
תערובת בשרים איכותיים צרובים על הפלנצ'ה בתיבול פיקנטי , מוגש ליד פיתות חמות וטחינה ירוקה .
סלט ישראלי ברוטב שמן זית ולימון, מלפפון , עגבנייה , חסה , בצל סגול פיטרוזליה .
הפינה האיטלקית –
פסטה פרפרים בפסטו ושמן זית
פנה ברוטב פטריות עשיר
ספגטיני במגוון פלפלים צבעוניים קלויים בתוספת זיתים שחורים
בר סביח –
חציל מטוגן , ביצה קשה , סלט ירקות ישראלי ומלפפון חמוץ עטופים בפיתה עיראקית טרייה , בליווי רוטב טחינה ועמבה , נפרס ומוגש בסגנון רול סושי
טאבון למחמא בעג'ין –
מיני פוקצ'ה ועלייה בשר קצוץ בתיבול פיקנטי עם צנוברים עגבניות ובצל מטוגן .
סנדוויץ' בר –
מבחר נקניקים חמים וקרים , מוגשים בג'בטות חמות בליווי רוטב פסטו , מיונז וירקות חתוכים .
בר שווארמה – שווארמה הודו או פרגיות בסגנון טורקי צרובה על הפלנצ'ה ומוגשת עם טחינה ירוקה , סלט ירקות קצוץ , בצל בסומק , מיני פיתות חמות .
פאד תאי – פאדתאי מוקפצים עם ירקות ועשבי תיבול לצד רוטב סויה ושומשום , צ'ילי , שברי בוטנים , בצל ירוק , נבטים ופלחי לימון.
בר מתאבנים בשרי הכולל:
פסטלים במילוי בשר/תפ"א
אגרול במילוי ירקות ובשר
שניצלונים בציפוי פריך
פיטריות שמפיניון בציפוי פריך
תוספות לדוכני המזון:
קלחי תירס בנוסח מקסיקני – תירס על האש בליווי רטבים כגון- צ'ילי , ברביקיו ואלף האיים .
ירקות מוקפצים בטמפורה – כרובית ,ברוקולי , פיטריות , בצל , או בשיפודים או בצ'ופ סטיקים ,
מוגש עם רוטב צ'ילי , רוטב טריאקי , ורוטב סיני חמוץ מתוק .
פלטות אנטי פסטי – מבחר יקרות קלויים בשמן זית ותימין המוגשים חמים או קרים .
צ'יפס – סטייק צ'יפס פריך בליווי מלח ורטבים
נזיד מרק – סירי פויקה בהם יהי מרק חם לבחירה: בטטה / עגבניות/ מרק כפרי/ עדשים/ תירס
המרקים יוגשו לצד קרוטונים וצנימים.
עמדת ערמונים – ערמונים לוהטים מוגשים בתוך נייר עיתון
הוט פוטטוס – תפ"א לוהט בקליפתו עטוף נייר כסף מוגש ישר מהטאבון לצד רוטב ברביקיו , אלף האיים ורוטב צ'ילי.
תפריט שולחן שוק בשרי כשר למהדרין
סמנו לנו בתפריט מה אתם מעוניינים להזמין!
מעל 25 איש-עלות לאדם 100 ש"ח כולל עריכה וחד פעמי או 80 ש"ח ללא עריכה וללא חד פעמי
24-15 איש - עלות לאדם 120 ₪ כולל עריכה וחד פעמי או 100 ₪ ללא עריכה וחד פעמי
15-10 איש- עלות לאדם 100 ₪ לא כולל עריכה וחד פעמי
תראו בעצמכם
תמונות מהשטח



















